Ajankohtaista

ÄäNESTä JA VOIT VOITTAA MATKALATURIN!
Miltä haluaisit Eurooppalaisen nuorisokortin näyttävän? Äänestä ja voit voittaa matkalaturin!


KROATIAAN REISSUUN KORTINHALTIJANA – PARHAAT VINKIT
Täydellisiä rantoja, Välimeren kristallinkirkkaat vedet, muinaisia kaupunkeja, kulttuuria ja herkullista ruokaa. Kroatia on ehdottomasti yksi tämän kesän suosikkikohteita. Matkan suunnittelua ja budjetissa pysymistä helpottaaksemme keräsimme parhaat vinkit Eurooppalaisen nuorisokortin haltijoille.


VILLIELäIMET MATKAILUSSA
Matkailijoille on tarjolla lukemattomia vierailukohteita kaikkialla maailmassa, joissa pääsee katsomaan villieläimiä, ratsastamaan niillä, koskettelemaan eläimiä ja ottamaan niiden kanssa valokuvia. Tieto siitä, miten väkivaltaisesti eläimiä esimerkiksi delfinaarioissa, sirkuksissa tai erilaisilla tarhoilla kesytetään, koulutetaan ja kohdellaan, on lisääntynyt ja suhtautuminen eläinten pitoon viihdyttämistarkoituksessa on muuttumassa voimakkaasti.


CROWST-SOVELLUS TARJOAA EUROOPPALAISEN NUORISOKORTIN 100:LLE NOPEIMMALLE LATAAJALLE
Crowst on uusi ilmainen mobiilisovellus Androidille jolla voit vastata kyselyihin, ansaiten euroja ja pisteitä mobiilitilillesi. Vastauksista kerätyt eurot voit lunastaa ulos lahjakortteina (10€ tai 20€) sovelluksessa valitsemassasi liikkeessä. Lataa Android beta sovellus käyttäen koodia Crowst100 ja alle 30-vuotiaana saat Eurooppalaisen nuorisokortin ja sen 60 000 etua 35 eri maassa nopean lataajan etuna!


Suosittelemme  

Crowst tarjoaa 100:lle nopeimmalle alle 30-vuotiaalle lataajalle Eurooppalaisen nuorisokortin ilmaiseksi koodilla Crowst100. Lue lisää. 

Mikä Eurooppalainen nuorisokortti? 

Eurooppalainen nuorisokortti on kaikille alle 30-vuotiaille nuorille suunnattu etukortti, jolla saat alennuksia ja etuja matkustamisesta, kulttuurista, palveluista ja tuotteista.

Kortinhaltijoilla on käytössään 60 000 etua yhteensä 38 Euroopan maassa.

Tilaa kortti  ja ota edut käyttöösi! 

 

Seuraa meitä Facebookissa

Seuraa meitä Instassa 

Kuukauden eduntarjoaja

   

Tilaa uutiskirje

Tilaa Eurooppalainen nuorisokortti - uutiskirje

Sähköposti